So Lilly moedermelk sieraad

Wauw, wat was ik blij toen ik deze week mijn moedermelk sieraad op de mat tegen kwam. Om gelijk de taboe te verbreken: Ja, er is echt van MIJN moedermelk een sieraad gemaakt en I LOVE IT!!


Zoals sommige van jullie al wisten: ik heb een borstverkleining gehad. Het was de vraag of ik ooit borstvoeding zou kunnen geven en bij mijn oudste durfde ik dus niet aan te leggen of te kolven. Tot ik na 4 dagen merkte dat ik begon te “lekken”. Na overleg met de verloskundige en de kraamzorg besloten we verder te gaan met flesvoeding, maar ik wist wel dat ik bij een 2e echt wilde proberen borstvoeding te gaan geven. Zo gezegd zo gedaan, bij een 2e begon ik met borstvoeding en met kolven. Toen ik merkte dat mijn productie na 2,5 week achteruit liep, zorgde ik ervoor dat ik nog 1x iets kon afkolven om naar So Lilly te sturen. (Dit was in een kit, die ik vanuit So Lilly had gekregen.)

Bij So Lilly maken ze diverse sieraden van moedermelk, maar ook van as en/of met een haarlokje erbij. Dit kan aangevuld worden met parelmoer of glitters. (Neem eens een kijkje op haar website, daar staan nog meer opties op, ook voor andere sieraden!!)

Nikita, de eigenaresse, doet dit zeer zorgvuldig en stopt haar liefde in de sieraden. Dit zie je aan het resultaat en aan haar verhalen op Facebook en Instagram!

Ik koos voor een Pandora bedel met roze glitters erin.


Lieve Nikita, bedankt dat je dit voor mij hebt gemaakt. Het is me onwijs dierbaar, zeker omdat borstvoeding geven bij mij niet vanzelfsprekend is geweest.💕

339DB4C0-14FC-47DA-97D2-A6F55B7E5005

*Deze blog is op geen enkele manier gesponsord. Dit is op eigen initiatief.*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
<span>%d</span> bloggers liken dit: