1e schoolweek.

Hallo lieve lezers,

Hier weer een nieuwe blog! Zoals beloofd mijn verhaal over Noodle haar 1e schoolweek.👱🏼‍♀️


Ik heb zondagavond een halfuur naast Noodle gelegen.
Ik vertelde haar dat ze een lief en goed kind is en dat dit hele mooie eigenschappen zijn, dat ik hoop dat zij “voor altijd” zo mag blijven. Ondertussen was ik wat tranen aan het wegvegen bij mezelf van de zenuwen en ik merkte ook aan Noodle dat ze het wat spannend vond.

Na een goede nachtrust was het tijd om ons klaar te maken voor haar 1e dagje. Broodtrommeltje gevuld, bekertje gevuld en alles in de tas. Om 8:15u liepen we met z’n alle naar school.B95E9547-9E45-4EF6-8885-1AAE1DB8637BEr waren geen tranen toen ik haar de klas in bracht en een dikke vette lach toen we voor het raam stonden te zwaaien. Dat gaf rust, heel veel rust! Ze was hier aan toe en dit kon je ook merken. #SUPERPROUD

Een gevoel van trots kwam door m’n lichaam en een intense blijdschap, maar ook een traan omdat het toch weer een “stap” is. Ik heb 4 jaar lang met haar naar dit moment toegewerkt en hoe zij dan zo relaxed in het klaslokaal zat… wauw!💪🏻

Toen ik haar ‘s middags op kwam halen had ze hele verhalen, zo leuk dat ze dit gelijk kwijt wilde en ook vertelde met passie! Ook de juf was super goed te spreken over haar en stond volgens mij een beetje verbaasd dat Noodle zo goed al meedraaide met opdrachten en in de kring.

Zo ging het eigenlijk de hele week door, op vanochtend na, toen had ze het even lastig. Maar ze heeft een mega goede start gemaakt, draait al volledig met groep1/2 mee, gymt ook mee en dit geeft rust… en vertrouwen!💪🏻

Ik breng haar iedere dag met plezier weg en ik haal haar smachtend weer op. Zo benieuwd naar al die verhalen!!😍

Noodle slaapt wel ineens een stuk meer, van alle indrukken. Ach, dat zal ook met de tijd weer wat rustiger/beter worden.

Ik moet wel zeggen dat ik nog moet wennen aan de “moeder-clubjes”… ja, die heb je ook tussen de ouders.😅 Ik probeer me nu gewoon lekker te focussen op m’n grote meid en haar een goede start mee te geven. Het luizenmoeder leven komt dan vanzelf wel.😉


Lieve lezers,

Een korte blog, maar het ging gewoon allemaal super goed! Heerlijk, fijn en geruststellend… mijn woorden van deze week.

Geniet van jullie weekend en tot de volgende blog!

xox,

Keer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
<span>%d</span> bloggers liken dit: